Друзі, у зв'язку з розширенням, запрошуємо в нашу команду:
Кухар-універсал:
Обов’язки:
-
Підготовка продуктів до процесу приготування;
-
Здійснення процесу приготування страв відповідно до ТК;
-
Визначення готовності страв, оформлення;
-
Контролює зовнішній вигляд страв для передачі готової продукції в зал.
Вимоги:
-
Досвід роботи на аналогічній посаді;
-
Вміння користуватися стандартами підприємства, технологічними картами при виготовленні страв та кулінарних виробів;
-
Знання правил та порядок зберігання продуктів харчування.
Кухар сушист-універсал:
Основні вимоги:
-
досвід в роботі сушистом від 1 року;
-
знання технології приготування суші;
-
вміння працювати у команді, бути відповідальним та уважним до деталей;
-
бажання розвиватися та навчатися новому.
Обов’язки:
-
приготування різноманітних видів суші;
-
контроль якості продукції;
-
дотримання норм гігієни та безпеки праці;
-
підтримання чистоти та порядку на робочому місці.
Адміністратор ресторану:
Вимоги:
-
Досвід адміністрування ресторану та бару
-
Знання касового апарату, програм R-keeper
-
Гостинність
Обов’язки:
-
Організація якісної роботи офіціантів,
-
Зустріч та знайомство з гостями,
-
Турбота за гостями, працівниками, рестораном.
-
Контроль залу, бара, робота з касовим апаратом, замовлення та прийом напоїв.
Офіціант
Розглянемо кандидатів без досвіду, можна студентам
Ми пропонуємо:
-
роботу в дружньому та злагодженному колективі
-
своєчасну заробітну плату двічі на місяць
-
професійне навчання та стажування
-
обіди та вечірня розвозка за рахунок компанії
-
заробітня плата: ставка +боус + чай
Будемо раді бачити вас в нашій жружній команді!
За деталями звертатися за номером: +380935231888