Друзі, у зв'язку з розширенням, запрошуємо в нашу команду:

Кухар-універсал:

Обов’язки:

  • Підготовка продуктів до процесу приготування;

  • Здійснення процесу приготування страв відповідно до ТК;

  • Визначення готовності страв, оформлення;

  • Контролює зовнішній вигляд страв для передачі готової продукції в зал.

Вимоги:

  • Досвід роботи на аналогічній посаді;

  • Вміння користуватися стандартами підприємства, технологічними картами при виготовленні страв та кулінарних виробів;

  • Знання правил та порядок зберігання продуктів харчування.

 

Кухар сушист-універсал:

Основні вимоги:

  • досвід в роботі сушистом від 1 року;

  • знання технології приготування суші;

  • вміння працювати у команді, бути відповідальним та уважним до деталей;

  • бажання розвиватися та навчатися новому.

Обов’язки:

  • приготування різноманітних видів суші;

  • контроль якості продукції;

  • дотримання норм гігієни та безпеки праці;

  • підтримання чистоти та порядку на робочому місці.

 

Адміністратор ресторану:

Вимоги:

  • Досвід адміністрування ресторану та бару

  • Знання касового апарату, програм R-keeper

  • Гостинність

Обов’язки:

  • Організація якісної роботи офіціантів,

  • Зустріч та знайомство з гостями,

  • Турбота за гостями, працівниками, рестораном.

  • Контроль залу, бара, робота з касовим апаратом, замовлення та прийом напоїв.

 

Офіціант

Розглянемо кандидатів без досвіду, можна студентам

 

Ми пропонуємо:

  • роботу в дружньому та злагодженному колективі

  • своєчасну заробітну плату двічі на місяць

  • професійне навчання та стажування

  • обіди та вечірня розвозка за рахунок компанії

  • заробітня плата: ставка +боус + чай

Будемо раді бачити вас в нашій жружній команді!

За деталями звертатися за номером: +380935231888